siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, December 10, 2012

CarSeat for sale!

PM me at ctsafa21@yahoo.com

Thursday, August 9, 2012

BONUS 2012



Ehem2.. Alhamdulillah buat kakitangan awam sbb dpt bonus arini..
dan Alhamdulillah jgk buat diri ini sbb slh seorg kakitangan awam.. weeeee
niat hati nk hadiahkan 1 hadiah special buat AmzarZikry...
ape dia yg special tuh ye? hehe.. RAHSIA ler..
nnt, if mummy AmzarZikry dah bli, mummy update kat blog ni ye.. (ngade-ngadekan)
oke, buat yg dpt bonus,gaji dan sebangainya, jgn membazir ye.. ingt2 utk akan dtg yee

Wednesday, August 8, 2012

Tips keselamatan car seat dalam kereta

Assalamualaikum, n salam sejahtera sume..
Alhamdulillah, dah 19ramadhan kite berpuasa..
ok, berbalik pd tajuk entri sy kali ni,berkenaan dgn CAR SEAT.
da bykali sy search kat google, ty org2 yg ade baby tanye berkenaan dgn car seat ni..
jenuh jgk nk search, nk kepastian cara-cara selamat nak letak car seat baby dalam kereta ni..
dan akhirnya, sy dah tau kepastiannya n cara selamat letak car seat dlm kereta. walaupun rumah pengasuh hnya ambil masa 5 minit utk smpai,tp sy tetap utamakan keselamatan.. sape xsayang anak rite?
ok, if nak tau lebih lanjut leh bace info ni > car seat

saya dah buat demi anak saya, anda bagaimana? hehe

suke si AmzarZikry yeee

ingat!!!!! jgn plak buh anak mcm gambo di bawah ni!!BAHAYA ok!

Wednesday, August 1, 2012

update terkini.. masih ada lgik ;)

Assalammualaikum..
ehem2. lame benonyer la xbukak blog ni..eh, bukan xbuka, xtaip.. bukak slalu je bukak.. siap p melawat blog2 yg lain lgik.. hari2 ok!.. cume mcm malas nak taip blog sendiri.. nasib ingt lagik password blog nih tau.. klu x, terkubur mcm tuh aje ler..mau 4bln lebih gak kot xupdate blog nih ye.. time tuh AZ baru 5bulan.. now da nak masuk 9bulan kauuu.. mcm2 pearngai dah AZ skrg ni..
 sebelum akhiri kata-kata tuk hari ni, mai tgk skiittt AZ yeee


nih menu bukak pose semalam.. lalalala


Wednesday, April 4, 2012

hepi 5months Amzar Zikry!


mummy syg amzar byk2 lahhh!

Tuesday, March 20, 2012

Cara-cara Membuat Aiskrim Goreng



Ehem-ehem.. Assalammualaikum sume buat reader2 yang sudi membaca ini blog.. hehe
agak lame nyepi.. kejap timbul,kejap hilang,timbul,hilang,timbul,hilang.huhu
Al-maklumlah.. bz menguruskan keluarga ;)
okeh2,kite teruskan agenda ye.. namo taip byk2..
cume kali nih mummyAmzar nak kongsi resepi Aiskrim Goreng
dah lame buat aiskrim ni,tp mummyAmzar kan suke perap2 resepi..
bagi sedaplgik resepi kan...
jom tgk aje step ye..
sure sume leh buat ;)




mule-mule buh aiskrim. buh je aiskrim perisa ikut suke anda..

pas tuh takup roti mcm gambo kat atas nih


da siap.. tadaaaaa

haa.. rupe nih la bile dah goreng aiskrim nih..

and the last
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



selamat mencube untie-untie sumee ;)
makan jgn lupe Amzar yeeee ;)

Friday, February 10, 2012

kembali menulis ;)

Assalammualaikum ;)
wahh, hampir 4 bln jugak belog nih tidak berUPDATE ye..
Al-maklum lah, tuan belog ini malas ya amat!
hahahaha
hurm, dari mane mau mule update ini belog ye? ade yang mau baca ka ha? ermmmm???
ce angkat tangan & kaki anda? hehe..
nk tgk ramai x yg rindu nk bace corat coret belog nih???
ok! by

p/s: post akan diupdate nanti yee.. jgn maraaa aaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget