siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, June 13, 2011

Seindah Nama Semurni Peribadi

Selamat Pagi Isnin sumee
Selamat kembali Ke sekolah buat cikgu-cikgu, murid-murid sume yee
lame kan kome-kome cuti..
hehe
ALhamdulillah, bln nih da genap 5 Bulan usia kandungan saya ;)
hepinyer..
sbb da leh rasa baby gerak-gerak..
sonok-sonok!!.. xtau nk gambarkan sonok tuh mcmane kan..
da masuk 5 bulan nih, mule la sibuk-sibuk nak pilih nama kat baby kan..kan..
( walaupun lum tau jantinanyer )
so, pada silent reader, pembaca-pembaca blog nih, ade x website2 yang best2 tuk nama-nam baby?..
hurm....
kalu leh, nak bagi nama yang sesimple n mendalam maksdnyer..
tolong ye kawan-kawan.. ;)

4 comments:

Leonora Halim said...

alhamdulillah... :) nak nama ya? ada specification tersendiri ke... start huruf apa.. berapa syllabus... nak origin arab jugak ke, negara2 lain pun ok.. janji maksud cantik.. nak yg mcm mana? :) nanti kita listkan pjg2... ehee...

aTy _faRed~ said...

sonok nyer...!!! dah boleh stat pilih2 name n shopping barang baby..:)

ctsafa@mel said...

kak leo : weeee... dah ade la 1 name nih berkenan di hati.. hehe
nk mule huruf (i).. akak ade ke listnyer? nnt listkan panjang2 yeee.. mne tau nnt comei mcm bby armand kan. ;)

ctsafa@mel said...

aty: hehe.. tq aty.. tuhla.. nk start2 pilih name.. bab shopping servy2 dulu.. sbb abahnyer x bg beli lagik .. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget