siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, August 8, 2012

Tips keselamatan car seat dalam kereta

Assalamualaikum, n salam sejahtera sume..
Alhamdulillah, dah 19ramadhan kite berpuasa..
ok, berbalik pd tajuk entri sy kali ni,berkenaan dgn CAR SEAT.
da bykali sy search kat google, ty org2 yg ade baby tanye berkenaan dgn car seat ni..
jenuh jgk nk search, nk kepastian cara-cara selamat nak letak car seat baby dalam kereta ni..
dan akhirnya, sy dah tau kepastiannya n cara selamat letak car seat dlm kereta. walaupun rumah pengasuh hnya ambil masa 5 minit utk smpai,tp sy tetap utamakan keselamatan.. sape xsayang anak rite?
ok, if nak tau lebih lanjut leh bace info ni > car seat

saya dah buat demi anak saya, anda bagaimana? hehe

suke si AmzarZikry yeee

ingat!!!!! jgn plak buh anak mcm gambo di bawah ni!!BAHAYA ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget