siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 1, 2010

persalinan Nikah

salam u olssss,siahat? puas dah cuti? hope sume puas n sihat2 belaka ek
hehe,mood hari nih sgt best.. sbb bru blik dr kg halaman aku ari tuh..
lala,smlm xsmpat nk update, so, aku update ari nih yee
minggu lepas kan aku blik ipoh, so, aku pe lgik p la terjah untie tukang jahit bju nikah aku nnt.. lalala
sibuk2 duk tunjuk design ape yg aku nak,smpai aku lupe nk p ukur bdn.. haha
tp, sib la untie tuh tau ukuran aku.. so, next time klu aku blik, aku p update kat die la.. mane la tau tibe2,TERkurus kan.. hehe
so, blik ipoh ari tuh,xde ke mne2 pun, duk umah,lyn kucing2 aku,lynFB, pas tuh tido..
haha.. kuar pun just jln2 ngn adik2 aku jek pun.. xde update pasal wedding aku..
sbb,aku rse mcm da oke kot buat takat nih..
hjg bln 6 nnt bru nk p terjah KL tuk tempah kad kahwin..
yeeehaaaaaaaaaaaaa

meh lyn pic kat bwh nih, nih la cth kain buat bju nikah aku+kasut nikah yang aku beli kat terengganu...view sikit2 jek dlu ye.. nk tgk besar, dtg la time aku nikah.. hehe


oke, adios, selamat menjlnkan tugas buat sume b2b ekk
lupe plak nk bgtau, aku kene p BTN 3-7 jun nih..huwaaaaaaaaaaa :(
adakah aku mampu kurus pas nih? kite tggu yeeeeeee

4 comments:

farahfatihah said...

selamat g BTN yer huhuu

ctsafa@mel said...

farah: haha.. tq yekk

ElyaElmo said...

ooowh.....semoga cepat kuruss safa :D

ctsafa@mel said...

hope cepat sye kurus!..yeahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget