siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 3, 2010

3 bulan,2 minggu,3 hari

salam uolss sume..
maaf sbb lme meninggalkan ini blog.. bkn pe, mcm xde mood sgt nk update2 nih..
now, tinggal 3 bln lgik jek wehh..
Alhamdulillah, byk jugak bende yg da setel..
oke, aku nk kongsi skit la pasal test HIV aku..
aku buat kat klinik kesihatan jelapang,ipoh
tp kan, mcm mushkil skit la..
xpe ke xde tulis NON REACTIVE/REACTIVE???
contoh borang aku mcm nih laa


tp, nih bkn aku nyer, aku cr dlm en google.. hehe
ala2 mcm tuh jek keputusannyer...
x mcm kat bwh nih

ade jek keputusannyer..
xpe ke ha???(nih pun dlm en google)
lgik satu, sempoi toi nurse tuh bg samput surat kat aku.. haha..
bile tingat blik mcm lawakk jek...
so, aku mcm konfius gak la..
so? korang rse mcmne eh?
tlg la sayeeeeeeeeeeeeeeeeee

3 comments:

maslina said...

hai. lalu saja tp singgah sekejap. he. saya punya surat HIV test pun mcm yg warna kuning tu. mula mula confius gak tp bila tanya doc, ia kata kalau +ve, baru bg surat lain.

ctsafa@mel said...

eh xpe ek.. tp, salinan sye mmg klaer merah.. sblm isi borang lgik kaler merah.. huhu.. xpe ke?

kucincomey said...

hehehe.. tarikh kawin kite dekat² kot.. guess what, saye tak wat pape pun lagi.. HIV test pun lum buat lagi.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget