siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 26, 2011

hadiah sponser

post kali ini mau cerita ttg hadiah2 yag telah sy dpt masa time bertanding anjuran majalah pesona pengantin
ingt lagik entri nih
jadik, xperlulah sy senaraikan yee
sbb entri dlu da sy senaraikan.. cume sy mau berkongsi gambar yee


*pakej Gubahan Hantaran by elizaelies
okeh.. hantaran ini saya bg pihak lelaki..
sbb hantaran dari pihak perempuan saya yang mengubahnya..
walaupun hanya bunga plastik, tp ia menarik..
warna ini dipersetujui oleh bekas tunang saya ( now my hubby la kan.. )
tema biru + putih..
sbb ape? sbb beliau sgt suka akan biru..
9 dulang semuanya..
dan 100% digubah oleh elizaelies
hnya brg2 hantran sahaja kami beli.. yang lain semua elizaelies bg sewa.. hehe
(pinjam kejap yee)


maaf sbb xdpt tgkap gambar 1 persatu.. kne tggu gambar dari OP

okeh, seterusnya pakej coklat
coklat ini dari Moi Chocolat
kamu-kamu semua boleh klik line yg saya sertakan tuk tgk cth coklat yg ade kat moi chocolat nih ye..
sedapp coklat ini.... bkn sbb free, tp mmg realiti sedap..
xcaya, try la beli..
coklat ini sedikit jek dpt.. jadik, sy hanya berikan kepada saudara mara yang byk membantu dlm majlis saya..



next,Vbox dari kadlestari shah alam
ikutkan pd pakej, saya diberi pakej membuat kad sebyk 1k
tp, apekan daya sy, majlis saya hampir dekat.. dan kami pun sudah mengedar kad.. jadik, dgn senang hati, bos kadlestari nih menawarkan Vbox pada kami.. hehe
dpt la 1k Vbox.. jadik, kami bahagi kepada 2..
500 utk perempuan
dan 500 utk lelaki
tp, majlis belah perempuan da complete.. jdik, hampir kesemua Vbox nih kami bg kpd pihak lelaki...
berbaloi kan..kan..
jdik, pd sapa-sapa nak tempah kad, banner,dan ape shj ttg printing singgah la kadlestari nih kat shah alam.. seksyen 2..



okeh,yg nih special gift..
sbb ape? sbb saya dapat baju free..
baju itu mmg menjadi hak kekal milik kami..
bygkan la..
bertuahnya saya mendapat hadiah ini..
seumur hidup sy, xpenah mndpt tajaan baju dari mana-mana pihak..
saya bersyukur sgt2..
mungkin ini rezeki kahwin kan..
design baju nih by Syahrir Nurdin
senang bekerjasama bersama beliau..
habis shj majlis penyampaian hadiah ari tuh, kami trus ke butik beliau di plazamasalam,Shah Alam..
ikutkan, beliau x ambil tempahan yg singkat..
tp, demi kami.. belaiu snggup..
walaupun hnya dress, sy sgt berpuas hati...
baju ini saya pkai semaja majlis bertandang di trolak perak..

kat umah jiran hubby..

outdoor kat air terjun trolak timur


jadik, pd sesiapa yang berminat utk menyewa baju ini, sila la email saya ye.. jgn segan2 okeh..
sy pasti memberi harga yg sgt berpatutan..

3 comments:

ElyaElmo said...

beg tu cantikk..
klo kat sini mahal kann....
kat china murah2...
elya pun tgh dok pikir2kan pasal dorgift nii

kadlestari said...

gembira cik suka dgn Vbox yg kami sponsor :)
n semoga berbahagia ke akhir hayat :)

ctsafa@mel said...

kad lestari : wc.. tq gak sbb design Vbox nih cantik2.. hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget