siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 9, 2011

Juadah di Bulan Ramadhan



Assalam buat sume pengunjung blog ini..
Alhamdulillah da masuk 9 Ramadhan kan kite berpuasa..
dan alhamdulillah juga saya da 8 hari saya berpuasa penuh ( tq buat baby.. syg anak mummy nih )
tajuk entri kali nih, nak cerita juadah-juadah yang saya masak sendiri time bulan puase nih..
Al-maklumla.., tekak xde selera tgk makanan2 kat bazar ramadhan.. nak x nak, kene ler masak memasak nih..
nasib la mood memasak membuak2..
jom layan gamabr2 yang sempat saya snap menggunakan hp saya nih...



ikan cencaru goreng sumbat

cucur kurma

tauhu sumbat

iakn masak singgang

tauhu goreng cili


haaa.. tuh die juadah-juadahnyer..
sape-sape nak resepinyer, tinggalkan la email kat ruang komen..
InsyaAllah saya balas yee..
jadi,selamat berpuasa & menjamu selera mata ;)

1 comments:

[ Hanie ] said...

waah, cucur kurma?
ist time dapat tau ni hehe. sedap ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget