siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 3, 2011

pindah lagik ;)

selamat pagi sume ;)
maaf sbb da lame x updtae-update blog..
hehe, xtahu nk update ape..
sbb kekurangan idea sudaa.. ;)
ingat nk cerita sikit pasal bunga telur bear pd majlis saya, tapi smpai ke hari ini masih belum sempat nk selongkar di mana gambar-gambar bunga telur bear saya itu!..
aduh..
tgkla nnt, saya akan usahakan mencari gambar itu ye..

haa, mau cite kegembiraan saya yang xternilai ini ;)
saya dpt pindah balik perak ;) yah000000..
dekat sikit ngn family.. hehe ;)
impian nak bertukar nih dah lama idam2kan..
dari tahun 2009 sblm sy kahwin lgik..
now, baru la dpt merasa balik ke negeri sendiri..
Alhamdulillah sgt2...

so, klu saya kurang mengupdate blog nih, paham2 aje la ye..
sibuk sikit nk angkat2 brg nih.. ;)
ape-ape pun, u olls jgn risau, sbb saya tetap blog walking blog korang sume tau.. cume x tinggal jejak aje.. hehe
okehla.. mau sambung kerja blk.. bye2 ;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget