siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 27, 2010

T'shirt Kahwin

emm..i sume.. hope sihat ek
post kali nih aku mau ty pendpt b2b sume yg singgah membce blog kau nih ha..
aku mau buat T'shirt Kahwin
tp, sesuai atau tidak tuk dihadiahkan sbg kenangan?
nk ke org pakai ade tulis
"Majlis Perkahwinan Mr S & Mrs S"??
mcm xsesuai jek kan..
klu aku diberi T'shirt free pun, xmo la pkai..
so, ayat pe yg sesuai tuk tulis kat T'shirt aku nnt eh???
any idea b2b???

p/s: plizz help me b2b sumee

7 comments:

farahfatihah said...

hmm tshirt ni nak bagi kat sape? semua org ker? mmg xsesuaila kalau tulis mjlis perkahwinan ......., pe kata tshirt tu bagi kat sedara2 lelaki utk di pakai time kenduri...best gak tu

ctsafa@mel said...

farah: hurmm.. cdgn nk bli sbg cenderahati.. kot mlm tuh ade pertdingn karaoke ke, time tgh2 snding tuh nk wt teka teki ke, leh bg,, kire bg kat umum la... sy wt katering jek.. org katering sume setelkan.. xkn nk suh sedara2 laki mai pkai t'shirt jek time kenduri sy? hurm.. mcm xensem jek

~ thalhazlin ~ said...

cenderahati? hum. kalau cam tu, awak kene guna ayat utama tu ayat general spt : sweet memory ke.. then ayat bawah ayat kecik letak la nama awak dan hubby dan tarikh kawin. avoid guna 'majlis perkahwinan' sebab saya pun tak rasa ada orang nak pakai kalau tshirt cam gitu. hee ;p

ctsafa@mel said...

thalhazlin: hurm.. menarik gak ur idea tuh.. hehe.. tuhla pasal. mcm pening gak nk tulis ape kat T'shirt tuh

fikaryna said...

idea menarik..tapi kena pk ayat dan berapa banyak..

ctsafa@mel said...

fikarya: tuhla.. u ade idea? hehe

aCik GeE cHoMeY said...

btol cakap thalha 2....tulis la sweett memoty n name u ngan hubby seta date...n kalau nak pic...amik pic yang kecil2 jer....example pic love....:-)
boleh la bg satu ek:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget