siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 15, 2010

update2

salam uollsssssss
mau update ape eh?? ntah.. xtahu...
kwen? DIY?
aku nih suke tgk2 blog org jek.. mau update blog senidir xbpe nk pandai.. hehe
tp, aku cite skit la pasal kwen aku nih
so far, sume berjln ngn lancar.. hampir 40% persiapan aku.. kebykannyer sume main oder jek!..alalala
aku bkn SEkreatif yg korang sangka.. kdg2 ikut mood jek mau buat ke x.. hehe
so.. aku nk update ape?? hahaha. aku pun xtau la.. lalalalala
so, jom je la blog walking nk.. jom2.. spe mau ikut aku??
Angkat Kaki anda yeee!!!

6 comments:

farahfatihah said...

wahh tarikh kawen kita lebih kurang!!!

ctsafa@mel said...

yups.. tarikh kite lebih kurang.. i nikah 26, kenduri 27.. hehe

Zariza said...

update2...eheheh..40% tu dah kira byk dah tu...

semoga sume berjalan lancar

ctsafa@mel said...

zariza: huhu.. yola 40% ler.. sume men tunujk2 jek.. lalala

faz said...

salam. sy plan pun nak kawin bulan 11. tapi satu ape pun tak start lagi.even pg kursus kawin pun lum lagi. tak tau nak start from where..menangis kat situ.. T_T ...thank Allah i found your blog. blh wat panduan sket..hihi..bole kan?kan? kan? jemput lah ke blog i juge ye ;-P

ctsafa@mel said...

faz : huhu. yeke.. bile tuh? ntah2 sme kot. kan..kan..
erm, xpe.. pelan2 buat eh.. nnt lame2 ok la tuh... u pun leh gak amik panduan kat blog yg len gak.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget