siDEBAB membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, February 12, 2011

Bbq Party ;)

salam sume, hehe.. entri kali nih nk off topic pasal wedding saya okeh!.
entri kali nih mau cite ttg bbq yang saya dan mr S buat..
sempena "housewarming" la konon-konon..
hehe,tp xde la besar sgt pun.
just sedara-mara yg dekat2, kwn2 yg dekat2..
bajet jemputan pun dalm 30++ org mcm tuh la..
sbb xcukup bajet!.. Hahaha..
bkn xnk buat besar-besaran.. cume, lum masenyer lgik kot..
ti ade bajet, ade time, InsyaAllah saya dan mr S akan wat yang besar-besar punyer yee
**leh jemput blogger-blogger rite? hehe
ok! kejadian nih da basi pun..
ade la seminggu lebih berlaku nyer
kiteorg buat pun time mlm CNY..
bru skrg terpikir nk update.. haha.. leh plak mcm tuh kan?
xpe la.. janji adoo..
xmo cite panjang la..
layan kan aje la gambar-gambar yang tah ape-ape di tangkapnyer..
hehe




mr S gigih memotong ikan pari tuk bbQ


adik ipaQ gigih membakar ayam,ikan dll


nih jek menu kami.. sikit aje ka..
yang duk senduk mkanan tuk sepupu saye!


sempat gak tgk jiran seblh rumah main mercun!..
yang die pasang nih mcm tanglong laa..
kepercayaan dieorg, if lagik tinggi bende nih naik, lagik ongg laa

baru nak naikk

see

wah.. tinggii kan..kan..
besar punye ong!!


huhu.. itu aje kot gambar-gambarnyer..
xsempat saya nak ambiknyer... bz kau!

2 comments:

Dahlia said...

Dulu kan masa saya duk sekolah asrama ada gak main tanglong ni...buatan sendiri...Warna hijau macam ketupat...Tanglong versi org melayu...hehehehe....tu nama nyer org lain nak dia pOn nak gak....hehehehe...tp itu semua memory...

Leonora Halim said...

haaaaa..... ke mana lah singgah tanglung tu ya? hehhehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

There was an error in this gadget